Eerlijke kleding voor kleintjes

Speelpak met capuchon van biokatoen met egeltjes

PICCALILLY Speelpak met capuchon van biokatoen met egeltjes

33,60 incl. BTW

Dit leuke unisex pakje met capuchon is supercomfortabel om in te spelen. Tot maat 80 heeft het pakje drukknoopjes bij de beentjes, vanaf maat 86 niet meer. Van 100% organisch katoen interlock.

Wissen
Artikelnummer: OC-1639 Categorieën: ,

Beschrijving

Dit speelpak met capuchon van mooi warm biokatoen met egeltjes is van het merk Piccalilly. Piccalilly is een Brits kinder- en babykleding merk dat kleding van organisch katoen maakt volgens de hoogste ethische standaarden.

De kleding van Piccalilly is absoluut vrij van kinderarbeid. Ze hebben een transparante productieketen, dus van de velden waar katoen zonder chemicaliën wordt geteeld tot aan de fairtrade fabrieken waar men de kleding maakt.

De mensen die aan de kleding werken ontvangen een goed salaris. Daarnaast krijgen ze voordelen zoals gratis transport naar het werk, gratis maaltijden op het werk en gezondheidszorg. Bovendien krijgen ze geld om hun kinderen naar school te kunnen laten gaan.

Piccalilly gebruikt katoen dat komt van een speciaal project dat Chetna heet. Dat is een fairtrade programma met als doel het leven van de katoenboeren te verbeteren. Deze boeren hebben bovendien een aandeel van 10% in de fabriek waar men de kleding van Piccalilly maakt!

Alle items hebben uiteraard een GOTS certificaat, zijn superzacht en vrij van giftige chemicaliën.

Extra informatie

Merk

Soort

, ,

Maat

, ,

Andere suggesties…