Eerlijke kleding voor kleintjes

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten Nederland

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen:

  • € 2,95 voor duurzame verzending via *Homerr of
  • € 4,75 voor verzending door DHL naar een huisadres.
  • Gratis verzending voor bestellingen vanaf € 75,-

*Homerr maakt gebruik van Service- en Buurtpunten. ServicePunten zijn lokale ondernemingen zoals een fietsenwinkel of bakker waar pakketten worden bezorgd en afgehaald. ServicePunten zijn vaak in de avond en/of in het weekend open. Zo kan je zelf kiezen wanneer je je bestelling wilt afhalen, op een tijd dat het jou uit komt. Buurtpunten zijn particulieren die dienst doen als PickUp punt en hun eigen woning daarvoor beschikbaar stellen. Zo is er altijd wel een PickUp punt in de buurt. BuurtPunten hebben de keuze overdag, in de avond en/of in het weekend open te zijn, de openingstijden kunnen dus per BuurtPunt verschillen.

Op https://homerr.com/ons-netwerk/ vind je een overzicht van alle Service- en BuurtPunten in de buurt.

Door niet van huis naar huis te gaan maar een lading pakketjes bij een punt te leveren, hoeven er minder busjes de weg op. Daarnaast maakt Homerr gebruik van bestelbusjes die dagelijks winkels voorzien van hun voorraden en met een lege bus terug rijden naar hun bestemming. Zo besparen ze zo’n 79% CO2 uitstoot per pakketje, en gaan ook de bezorgkosten naar beneden.

Let op: Pakketten die via Homerr op dinsdag worden verzonden komen donderdag aan. Worden ze op donderdag verzonden dan komen ze op dinsdag aan.  

Verzendkosten buiten Nederland

Levering naar België en Frankrijk kost € 7,50.
Levering naar Duitsland of het Verenigd Koninkrijk kost € 10,00.