PICCALILLY Set van 3 rompers met regenwoud thema

Oorspronkelijke prijs was: €30,00.Huidige prijs is: €22,00.

Deze leuke unisex set bestaat uit 3 rompers van biokatoen met verschillende prints. Eén romper heeft gekleurde stippen, de andere gorilla’s en de derde heeft apen in een regenwoud. Gemaakt van heerlijk zacht biokatoen en natuurlijk eerlijk geproduceerd.

Artikelnummer: OC-1764 Categorie:

Deze set van 3 rompers met verschillende prints in een regenwoud thema is van het merk Piccalilly. Piccalilly is een Brits kinder- en babykleding merk dat kleding van organisch katoen maakt volgens de hoogste ethische standaarden.

De kleding van Piccalilly is absoluut vrij van kinderarbeid. Ze hebben een transparante productieketen, dus van de velden waar katoen zonder chemicaliën wordt geteeld tot aan de fairtrade fabrieken waar men de kleding maakt.

De mensen die aan de kleding werken ontvangen een goed salaris. Daarnaast krijgen ze voordelen zoals gratis transport naar het werk, gratis maaltijden op het werk en gezondheidszorg. Bovendien krijgen ze geld om hun kinderen naar school te kunnen laten gaan.

Piccalilly gebruikt katoen dat komt van een speciaal project dat Chetna heet. Dat is een fairtrade programma met als doel het leven van de katoenboeren te verbeteren. Deze boeren hebben bovendien een aandeel van 10% in de fabriek waar men de kleding van Piccalilly maakt!

Alle items hebben uiteraard een GOTS certificaat, zijn superzacht en vrij van giftige chemicaliën.