Eerlijke kleding voor kleintjes

rompertjes van organisch katoen met bijtjes

PICCALILLY Twee rompertjes van organisch katoen met bijtjes

12,00

Deze schattige set van twee rompertjes van organisch katoen met bijtjes is perfect voor zowel jongetjes als meisjes. Pasvorm is geschikt voor zowel wegwerp- als wasbare luiers. Door de envelophals kan de romper ook naar beneden uitgetrokken worden. Wel zo makkelijk bij poepongelukjes! Uiteraard met GOTS certificaat en fairtrade.

Artikelnummer: OC-1264 Categorieën: , ,

Beschrijving

Deze twee rompertjes van organisch katoen met bijtjes zijn van het merk Piccalilly. Piccalilly is een Brits kinder- en babykleding merk dat kleding van organisch katoen maakt volgens de hoogste ethische standaarden.

De kleding van Piccalilly is absoluut vrij van kinderarbeid. Ze hebben een transparante productieketen, dus van de velden waar katoen zonder chemicaliën wordt geteeld tot aan de fairtrade fabrieken waar men de kleding maakt.

De mensen die aan de kleding werken ontvangen een goed salaris. Daarnaast krijgen ze voordelen zoals gratis transport naar het werk, gratis maaltijden op het werk en gezondheidszorg. Bovendien krijgen ze geld om hun kinderen naar school te kunnen laten gaan.

Piccalilly gebruikt katoen dat komt van een speciaal project dat Chetna heet. Dat is een fairtrade programma met als doel het leven van de katoenboeren te verbeteren. Deze boeren hebben bovendien een aandeel van 10% in de fabriek waar men de kleding van Piccalilly maakt!

Alle items, zoals ook deze twee rompertjes van organisch katoen met bijtjes, hebben uiteraard een GOTS certificaat, zijn superzacht en vrij van giftige chemicaliën.

Extra informatie

Merk

Soort

Andere suggesties…