Eerlijke kleding voor kleintjes

Mosterdgele romper van organisch katoen met radijsjes en overslag

DUNS Mosterdgele romper van organisch katoen met radijsjes en overslag

15,00

Vrolijke mosterdgele romper van organisch katoen met leuke print van radijsjes. Met overslag, zodat de romper makkelijk aan en uit te trekken is en niet over het hoofd hoeft.

Artikelnummer: Radish Mustard Yellow Kimono Body Categorieën: ,

Beschrijving

Deze mosterdgele romper van organisch katoen met radijsjes en overslag is van het merk Duns Sweden. Duns Sweden is een GOTS gecertificeerd bedrijf uit Zweden. Ze hanteren drie kernwaarden voor hun producten: organisch, unisex en uniek. En unieke designs hebben ze zeker! Het doet ons een beetje retro aan en dat vinden we leuk, leuk, leuk! Ze zijn volledig transparant voor wat betreft de werkomstandigheden in de fabrieken in India waar de kleding geproduceerd wordt. Alle medewerkers krijgen circa 20% meer dan het minimum salaris dat nodig is om van te leven. Werkdagen zijn van 9 tot 5 en overwerken wordt betaald en is vrijwillig. Wanneer het te heet is om te werken, worden de werkuren aangepast. En wat voor ons ook belangrijk is: Duns gebruikt alleen maar 100% gecertificeerd organisch katoen.

Duns maakt met trots deel uit van de Fashion Revolution! Ze willen echt een verandering in de kledingindustrie bewerkstelligen.

Extra informatie

Merk

Soort

×

 

Hallo!

Klik op een contact hieronder om te chatten met iemand van Olifant en Muis. We helpen je dan zo snel mogelijk. Je kan ook een mail sturen naar info@olifantenmuis.nl

× Hoe kan ik je helpen?