PICCALILLY Speelpak Ladybird

Oorspronkelijke prijs was: €24,00.Huidige prijs is: €17,00.

Dit schattige speelpak met een leuke print van lieveheersbeestjes heeft geïntegreerde sokjes en drukknoopjes van boven naar beneden. Het uiteinde van de mouwen kan over de handjes gevouwen worden, zodat de kleine zichzelf niet kan krabben. Van heerlijk zacht biokatoen. De kleding van Piccalilly valt ruim, kijk hier voor de maattabel.

Artikelnummer: OC-2063 Categorie:

Dit schattige speelpak Ladybird is van het merk Piccalilly. Piccalilly is een Brits kinder- en babykleding merk dat kleding van organisch katoen maakt volgens de hoogste ethische standaarden.

De kleding van Piccalilly is absoluut vrij van kinderarbeid. Ze hebben een transparante productieketen, dus van de velden waar katoen zonder chemicaliën wordt geteeld tot aan de fairtrade fabrieken waar men de kleding maakt.

De mensen die aan de kleding werken ontvangen een goed salaris. Daarnaast krijgen ze voordelen zoals gratis transport naar het werk, gratis maaltijden op het werk en gezondheidszorg. Bovendien krijgen ze geld om hun kinderen naar school te kunnen laten gaan.

Piccalilly gebruikt katoen dat komt van een speciaal project dat Chetna heet. Dat is een fairtrade programma met als doel het leven van de katoenboeren te verbeteren. Deze boeren hebben bovendien een aandeel van 10% in de fabriek waar men de kleding van Piccalilly maakt!

Alle items hebben uiteraard een GOTS certificaat, zijn superzacht en vrij van giftige chemicaliën.