BLADE AND ROSE Farmyard Tractor legging

14,50

Rekbare en naadloze legging om heerlijk in te spelen. De kleuren zijn blauw, rood en geel en op de bips staat een leuke tractor. Omvat een brede, geribbelde tailleband voor comfort. Ruim genoeg om ook om wasbare luiers te passen. Samenstelling 65% Katoen / 20% Polyamide / 10% Polyester / 5% Elastaan.

Artikelnummer: BR10107 Categorie:

Deze leuke Farmyard Tractor legging is van het merk Blade and Rose. Blade and Rose is een Brits kledingmerk gespecialiseerd in met name gebreide leggings. Het bedrijf is opgericht door een moeder tijdens haar zwangerschapsverlof. Ze zocht naar gebreide leggings voor haar kindje, maar was de saaie leggings die toen op de markt waren zat. Ze ontwierp daarom zelf leggings met een trendy en uniek design op de bips. Een eis voor de nieuwe ontwerpen was dat de stof duurzaam en functioneel was, goed wasbaar en vooral zacht voor de babyhuid.

Al vanaf de start van het bedrijf wordt er nauw samen gewerkt met de fabrieken waarin de kleding wordt gemaakt. De fabrieken behandelen hun medewerkers met respect (ethisch en legaal) en zijn BSCI gecertificeerd.

Het Better Cotton Initiative (BCI) is een wereldwijde non-profitorganisatie en het grootste duurzaamheidsprogramma voor katoen ter wereld. BCI bestaat om de wereldwijde katoenproductie beter te maken voor de mensen die het produceren, beter voor het milieu en beter voor de toekomst van de sector.

De kleding van Blade and Rose heeft een Oeko-Tex 100 certificaat.

De maten van Blade & Rose vallen als volgt:
– 0-6 maanden (68)
– 6-12 maanden (80)
– 1-2 jaar (92)
– 2-3 jaar (98)
– 3-4 jaar (104)