Eerlijke kleding voor kleintjes

Biologische kleurrijke babykleding bij Olifant en Muis

Olifant en Muis verkoopt kleurrijke duurzame en fairtrade babykleding en duurzame kinderkleding. De traditionele katoenteelt is een gigantische belasting voor het milieu, doordat er grote hoeveelheden pesticiden worden gespoten op de katoenplanten. Ook bij de verwerking van katoen tot kleding gebruiken de producenten veel chemicaliën. Maar er is gelukkig een beter alternatief: biokatoen! kleurrijke fairtrade en duurzame babykleding Biokatoen (ook wel organisch katoen genoemd) is een natuurlijke vezel die veel zachter is dan conventioneel katoen. Dit komt omdat de vezels niet zijn afgebroken door agressieve chemicaliën en pesticiden. Dit betekent dat de kleding zachter en beter is voor baby’s en kinderen, vooral degenen met allergieën of eczeem. En omdat de katoen niet is afgebroken met chemicaliën, gaat de kleding veel langer mee en blijft mooi in de was.

Duurzame babykleding

We verkopen ook alleen maar biologische babykleding en accessoires die op een eerlijke manier zijn geproduceerd, met GOTS certificaat, dus zonder uitbuiting van de producenten en zonder kinderarbeid. We verkopen verschillende Europese merken van duurzame kinderkleding zoals Frugi, Kite, Duns, Little Green Radicals, Coq en Pate, Piccalilly en andere.

Kleurrijke babykleding

En zoals je kan zien houden we van vrolijke kleurtjes! We zijn altijd op zoek naar de leukste printjes, grappigste applicaties, mooiste details. Kleding waarin een kind lekker kan spelen en heerlijk kind kan zijn. Genieten van de kindertijd, volwassen worden ze al zo snel! We verkopen van maat 38 t/m maat 98, dus voor baby’s, dreumesen en peuters.

Kortom: Olifant en Muis is een winkel om blij van te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *