Eerlijke kleding voor kleintjes

roze overslag romper met radijsjes

Roze overslag romper van organisch katoen met radijsjes

19,95 15,00 incl. BTW

Schattige roze overslag romper van organisch katoen met radijsjes. De overslag is fijn voor kindjes die het niet leuk vinden als kleding over hun hoofd aangetrokken moet worden.

Wissen
Artikelnummer: Radish Pink Kimono Body Categorieën: ,

Beschrijving

Deze roze overslag romper van organisch katoen met radijsjes is van het merk Duns Sweden. Duns Sweden is een GOTS gecertificeerd bedrijf uit Zweden. Ze hanteren drie kernwaarden voor hun producten: organisch, unisex en uniek. En unieke designs hebben ze zeker! Het doet ons een beetje retro aan en dat vinden we leuk, leuk, leuk! Ze zijn volledig transparant voor wat betreft de werkomstandigheden in de fabrieken in India waar de kleding geproduceerd wordt. Alle medewerkers krijgen circa 20% meer dan het minimum salaris dat nodig is om van te leven. Werkdagen zijn van 9 tot 5 en overwerken wordt betaald en is vrijwillig. Wanneer het te heet is om te werken, worden de werkuren aangepast. En wat voor ons ook belangrijk is: Duns gebruikt alleen maar 100% gecertificeerd organisch katoen.

Duns maakt met trots deel uit van de Fashion Revolution! Ze willen echt een verandering in de kledingindustrie bewerkstelligen.

Extra informatie

Merk

Soort

Andere suggesties…