Eerlijke kleding voor kleintjes

Romper en slab met ijsbeerprint van organisch katoen

COQ EN PATE Set van romper en slab met ijsbeer print

19,00

Deze set van 100% organisch katoen bestaat uit een mooie kwaliteit romper met lange mouwen en een bijpassende slab. Door de envelopnek is de romper makkelijk aan- en uit te trekken over het hoofd of naar beneden als de luier heeft gelekt.  De romper heeft een grappige print op zowel de voor- als de achterzijde. Een heel speciaal kraamcadeautje!

Artikelnummer: 14HBODMBOBL Categorieën: , , ,

Beschrijving

Deze vrolijke eco-friendly set van romper en slab met ijsbeer print is van het merk Coq en Pâte. Coq en Pâte is een Frans bedrijf dat is opgericht in 2007. Omdat er in de nabije toekomst duizenden planten en dieren dreigen te verdwijnen in onze wereld, hebben ze besloten om actie te ondernemen en hun klanten te helpen hun positieve invloed op onze planeet te vergroten. Daarom hebben ze de krachten gebundeld met de IUCN (International Union for Conservation of Nature)- de grootste natuurbeschermingsorganisatie ter wereld. Door een deel van hun winst te geven aan het IUCN-initiatief Save our Species, helpen ze om geld te krijgen waar het het hardst nodig is. Je koopt dus niet alleen een superleuk kledingstuk, maar je steunt ook een goed doel! De bijzondere print is ontworpen door Mibo.

Extra informatie

Maat

Merk

Andere suggesties…

×

 

Hallo!

Klik op een contact hieronder om te chatten met iemand van Olifant en Muis. We helpen je dan zo snel mogelijk. Je kan ook een mail sturen naar info@olifantenmuis.nl

× Hoe kan ik je helpen?