Eerlijke kleding voor kleintjes

Regenjasje van gerecycled materiaal

KITE Regenjasje van gerecycled materiaal

11,00

Dit schattige regenjasje met lieveheersbeestjes is perfect om mee in de plassen te stampen! Het is waterproof, windproof en heel licht. Kan verpakt worden in het bijgeleverde bijbehorende zakje. Gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Artikelnummer: KG0740 Categorieën: ,

Beschrijving

Kite is een planeetvriendelijk, Engels kledingmerk voor kinderen van 0-11 jaar oud. Elk kledingstuk dat ze ontwerpen en maken zit vol met originele en doordachte details, wordt gemaakt volgens de hoogste kwaliteit en geproduceerd met de laagste milieu-impact. Hun collecties hebben een unieke uitstraling die is geïnspireerd door de natuur. Ze gebruiken de zachtste organische stoffen en een prachtige afwerking waardoor elk kledingstuk zeer comfortabel is en lang meegaat.

Kite heeft sterke milieu- en ethische principes en is gepassioneerd over het beschermen van de planeet. Al hun kledingstukken zijn gemaakt van het zachtste biologische katoen of stoffen gemaakt van biologisch katoen, gerecyclede plastic flessen of stoffen goedgekeurd door OEKO-TEX.  Kite is  gecertificeerd door de Soil Association voor GOTS (Global Organic Textile Standard). GOTS wordt erkend als de toonaangevende textielnorm voor producten gemaakt van biologische vezels en bedrijven moeten voldoen aan een reeks strenge milieu- en sociale criteria om een ​​jaarlijkse certificering te behalen. Alle elementen in hun toeleveringsketen – variërend van de katoenkweker tot de borduurders – zijn met succes geïnspecteerd om te zorgen dat ze voldoen aan uitgebreide biologische en ethische normen.

Extra informatie

Maat

Merk

Soort