Eerlijke kleding voor kleintjes

omkeerbare short van biokatoen met boerderijprint

Omkeerbare short van biokatoen met boerderijprint

10,00

Deze omkeerbare short van biokatoen met boerderijprint is van heerlijk zacht en comfortabel organisch katoen. Aan de binnenkant heeft de short blauw met groene streepjes. Als de short binnenste buiten gedragen wordt, heb je weer een hele andere look! Met elastische tailleband.

Artikelnummer: OC-1292 Categorieën: , ,

Beschrijving

Deze omkeerbare short van biokatoen met boerderijprint is van het merk Piccalilly. Piccalilly is een Brits kinder- en babykleding merk dat kleding van organisch katoen maakt volgens de hoogste ethische standaarden.

De kleding van Piccalilly is absoluut vrij van kinderarbeid. Ze hebben een transparante productieketen, dus van de velden waar katoen zonder chemicaliën wordt geteeld tot aan de fairtrade fabrieken waar men de kleding maakt.

De mensen die aan de kleding werken ontvangen een goed salaris. Daarnaast krijgen ze voordelen zoals gratis transport naar het werk, gratis maaltijden op het werk en gezondheidszorg. Bovendien krijgen ze geld om hun kinderen naar school te kunnen laten gaan.

Piccalilly gebruikt katoen dat komt van een speciaal project dat Chetna heet. Dat is een fairtrade programma met als doel het leven van de katoenboeren te verbeteren. Deze boeren hebben bovendien een aandeel van 10% in de fabriek waar men de kleding van Piccalilly maakt!

Alle items, zoals ook deze omkeerbare short van biokatoen met boerderijprint, hebben uiteraard een GOTS certificaat, zijn superzacht en vrij van giftige chemicaliën.

Extra informatie

Merk

Soort

Andere suggesties…

×

 

Hallo!

Klik op een contact hieronder om te chatten met iemand van Olifant en Muis. We helpen je dan zo snel mogelijk. Je kan ook een mail sturen naar info@olifantenmuis.nl

× Hoe kan ik je helpen?