Eerlijke kleding voor kleintjes

DUNS Speelpak Sunflower Yellow

DUNS Speelpak Sunflower Yellow

25,00

Prachtig speelpak met een rits en lange mouwen met een print van zonnebloemen en paddenstoelen. Met ritsbescherming bij de nek. De boordjes zijn elastisch en hebben een contrasterende felrode kleur. Geweldig herfstartikel!

Artikelnummer: Suit Sunflower Yellow Categorieën: ,

Beschrijving

Dit mooie speelpak met de print Sunflower Yellow is van het merk Duns Sweden. Duns Sweden is een GOTS gecertificeerd bedrijf uit Zweden. Ze hanteren drie kernwaarden voor hun producten: organisch, unisex en uniek. En unieke designs hebben ze zeker! Het doet ons een beetje retro aan en dat vinden we leuk, leuk, leuk! Ze zijn volledig transparant voor wat betreft de werkomstandigheden in de fabrieken in India waar de kleding geproduceerd wordt. Alle medewerkers krijgen circa 20% meer dan het minimum salaris dat nodig is om van te leven. Werkdagen zijn van 9 tot 5 en overwerken wordt betaald en is vrijwillig. Wanneer het te heet is om te werken, worden de werkuren aangepast. En wat voor ons ook belangrijk is: Duns gebruikt alleen maar 100% gecertificeerd organisch katoen.

Duns maakt met trots deel uit van de Fashion Revolution! Ze willen echt een verandering in de kledingindustrie bewerkstelligen.

Extra informatie

Merk

Soort

Andere suggesties…