Blauwe en gele kniekousjes van organisch katoen

12,00

Deze kniekousjes zijn echt schattig, of niet?! Met die streepjes en die grappige vossenoortjes vallen ze zeker op. Dit is een setje met twee paar, een met okergele streepjes en een met blauwe streepjes. Ze zitten in een leuk doosje, dus ook leuk om als (kraam)cadeau te geven.

Artikelnummer: BU0142A Categorie:

Deze blauwe en gele kniekousjes van organisch katoen zijn van het merk Kite. Kite is een planeetvriendelijk, Engels kledingmerk voor kinderen. Elk kledingstuk dat ze ontwerpen en maken zit vol met originele en doordachte details. De kleding wordt gemaakt volgens de hoogste kwaliteit en geproduceerd met de laagste milieu-impact. Hun collecties hebben een unieke uitstraling die is geïnspireerd door de natuur. Ze gebruiken de zachtste organische stoffen en een prachtige afwerking waardoor elk kledingstuk zeer comfortabel is en lang meegaat.

Kite heeft sterke milieu- en ethische principes en is gepassioneerd over het beschermen van de planeet. Al hun kledingstukken, dus ook deze kniekousjes van organisch katoen, zijn gemaakt van biologisch katoen of stoffen gemaakt van biologisch katoen, gerecyclede plastic flessen of stoffen goedgekeurd door OEKO-TEX.  Kite is  gecertificeerd door de Soil Association voor GOTS (Global Organic Textile Standard). GOTS is de toonaangevende textielnorm voor producten gemaakt van biologische vezels. Bedrijven moeten voldoen aan een reeks strenge criteria om een ​​jaarlijkse certificering te behalen. Alle elementen in de toeleveringsketen - van de katoenkweker tot de borduurders - voldoen aan uitgebreide biologische en ethische normen.

Extra informatie

Merk

Soort