Eerlijke kleding voor kleintjes

Blauw speelpak van biokatoen met eendjes

PICCALILLY Blauw speelpak van biokatoen met eendjes

24,00

Dit leuke speelpakje van biokatoen is mooi blauw met een vrolijke print van eendjes. Het heeft drukknoopjes van boven tot onder en geïntegreerde voetjes. Ruim genoeg om ook met wasbare luiers comfortabel te zitten.

Artikelnummer: OC-1853 Categorieën: ,

Beschrijving

Dit speelpak van biokatoen is mooi blauw met gekleurde eendjes en is van het merk Piccalilly. Piccalilly is een Brits kinder- en babykleding merk dat kleding van organisch katoen maakt volgens de hoogste ethische standaarden.

De kleding van Piccalilly is absoluut vrij van kinderarbeid. Ze hebben een transparante productieketen, dus van de velden waar katoen zonder chemicaliën wordt geteeld tot aan de fairtrade fabrieken waar men de kleding maakt.

De mensen die aan de kleding werken ontvangen een goed salaris. Daarnaast krijgen ze voordelen zoals gratis transport naar het werk, gratis maaltijden op het werk en gezondheidszorg. Bovendien krijgen ze geld om hun kinderen naar school te kunnen laten gaan.

Piccalilly gebruikt katoen dat komt van een speciaal project dat Chetna heet. Dat is een fairtrade programma met als doel het leven van de katoenboeren te verbeteren. Deze boeren hebben bovendien een aandeel van 10% in de fabriek waar men de kleding van Piccalilly maakt!

Alle items hebben uiteraard een GOTS certificaat, zijn superzacht en vrij van giftige chemicaliën.

Extra informatie

Merk

Soort

Maat

, , ,

Seizoen

Andere suggesties…