4FUNKYFLAVOURS Speelpakje Don’t Fall in Love

Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €20,00.

Dit prachtige blauwe speelpakje met bloemen is een echte eyecatcher. Met een overslag met drukknoopjes van nek tot voet is het makkelijk aan te trekken. Mooie aubergine-rode contrasterende boordjes. Gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan.

Artikelnummer: 20W6392 Categorie:

Dit prachtige speelpakje Don't Fall in Love is van het merk 4funkyflavours. 4Funkyflavours is een Nederlands kledingmerk waar ze - naar eigen zeggen - willen bijdragen aan het aanbrengen van meer kleur in de wereld. Hun grootstse bron van inspiratie is dat iedereen uniek is, met een eigen karakter en identiteit. Deze verschillen in combinatie met de bijzondere smaak van iedere persoonlijkheid proberen ze te vertalen naar kleurrijke, spannende en verrassende collecties. Onbevangen in het leven staan en lekker jezelf zijn. De collecties worden ontwikkeld en geproduceerd met veel aandacht voor detail en afwerking. Draagbare items om je de hele dag lekker in te voelen.

Dit merk beschouwt zich als een onderdeel van de samenleving en zij nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid daarom zeer serieus. Naast het beschermen en het behoud van het milieu vinden zij ook dat werken onder de juiste arbeidsomstandigheden van essentieel belang is.

Ze eisen van hun leveranciers een hoge mate van certificering en verscherpen deze regels regelmatig. Bovendien controleren ze via verschillende manieren of de leveranciers zich aan de afspraken met hun werknemers houden. Regelmatige sociale controles worden uitgevoerd, aangekondigd en onaangekondigd, om ervoor te zorgen dat er wordt gewerkt in een veilige en gezonde werkomgeving middels een eerlijk beloningssysteem.

Om het milieuvriendelijke karakter van hun bedrijf te waarborgen, hebben zij als doel gesteld dat hun gehele productie binnen de komende twee jaar volledig volgens het OEKO-TEX standaard geproduceerd zal worden. ‘Vertrouwen in textiel – dat is het motto van de onafhankelijke onderzoeks- en testinstituten die zich inzetten om de productveiligheid en duurzame productie in de textielindustrie te verhogen.’ Inmiddels voldoet ongeveer 60% van hun collectie aan deze norm.