TOBY TIGER Pyjama van biokatoen met muisjes

Oorspronkelijke prijs was: €30,00.Huidige prijs is: €21,00.

Dat is nog eens lekker slapen in deze pyjama met schattige muisjes, gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen! Er zijn drukknopen bij de schouders t/m maat 92 om het aantrekken te vergemakkelijken. Met een elastische en zachte tailleband. Milieuvriendelijke AZO-vrije kleurstoffen. Machinewasbaar op 30 graden.
Artikelnummer: PJTWOOD Categorie:

Deze kleurrijke, schattige pyjama van biokatoen met muisjes is van het merk Toby Tiger. Toby Tiger is een Brits merk dat meer dan 20 jaar geleden werd opgericht door auteur en ontwerper Zoë Mellor.

In 1998 zag Zoë een gat in de markt om kinderkleding leuk, praktisch en milieuvriendelijk te maken. Zoë groeide op in het Caribisch gebied en werd omringd door levendige kleuren en wist dat organisch niet beige en saai hoefde te zijn - en zo begon de zoektocht naar de allerbeste leveranciers van biologisch katoen en planeetvriendelijke kleurstoffen.

Toby Tiger-kleding is ook GOTS-gecertificeerd. Kort gezegd betekent dit dat zij - en wij - er super zeker van kunnen zijn dat de katoenleveranciers en kledingmakers alleen de beste methoden volgen voor biologische, sociale en ethische normen.

Fabrieken worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat werknemers een veilige en schone omgeving hebben en een eerlijk, leefbaar loon betalen. De fabrieken moeten ook laten zien hoeveel water en energie ze gebruiken om hun katoen te maken, terwijl GOTS doelen en werkwijzen instelt om de milieubelasting te helpen verminderen.

Al met al maken gelukkige werknemers onze vrolijke kleding, waardoor het milieu ook veel gelukkiger wordt. Dit brengt een glimlach op ons gezicht en natuurlijk de kleintjes die ze dragen!

Toby Tiger kleding kopen betekent dat je ethisch werken ondersteunt en je steentje bijdraagt om de planeet te beschermen - terwijl je kinderen kinderen laat zijn in superleuke, levendige kleding.