Eerlijke kleding voor kleintjes

Raglan shirt van organisch katoen met konijntje

Raglan shirt van organisch katoen met konijntje

23,00

Dit leuke raglan shirt van organisch katoen heeft een grappige print van een konijntje op zowel voor- als achterzijde. Het t-shirt heeft een GOTS certificaat en de opdruk is gemaakt met inkt zonder PVC en ftalaten.

Artikelnummer: 19HTSRLAP Categorie:

Beschrijving

Dit leuke raglan shirt van organisch katoen met een opdruk van een konijntje is van het merk Coq en Pâte. Coq en Pâte is een Frans bedrijf dat is opgericht in 2007. Omdat er in de nabije toekomst duizenden planten en dieren dreigen te verdwijnen in onze wereld, hebben ze besloten om actie te ondernemen en hun klanten te helpen hun positieve invloed op onze planeet te vergroten. Daarom hebben ze de krachten gebundeld met de IUCN (International Union for Conservation of Nature)- de grootste natuurbeschermingsorganisatie ter wereld. Door een deel van hun winst te geven aan het IUCN-initiatief Save our Species, helpen ze om geld te krijgen waar het het hardst nodig is. Je koopt dus niet alleen een superleuk kledingstuk, maar je steunt ook een goed doel! De bijzondere print is ontworpen door Mibo.

Extra informatie

Merk

Soort

Andere suggesties…

×

 

Hallo!

Klik op een contact hieronder om te chatten met iemand van Olifant en Muis. We helpen je dan zo snel mogelijk. Je kan ook een mail sturen naar info@olifantenmuis.nl

× Hoe kan ik je helpen?