Eerlijke kleding voor kleintjes

Raglan shirt van biokatoen met kikkertje

PICCALILLY Raglan shirt van biokatoen met kikkertje

24,00

Dit donkerblauwe raglan shirt heeft gestreepte mouwen en een superschattige applicatie van een kikker en een libelle. Unisex design, dus leuk voor zowel jongens als meisjes.

Artikelnummer: OC-1634 Categorie:

Beschrijving

Dit raglan shirt van biokatoen met een applicatie van een kikkertje is van het merk Piccalilly. Piccalilly is een Brits kinder- en babykleding merk dat kleding van organisch katoen maakt volgens de hoogste ethische standaarden.

De kleding van Piccalilly is absoluut vrij van kinderarbeid. Ze hebben een transparante productieketen, dus van de velden waar katoen zonder chemicaliën wordt geteeld tot aan de fairtrade fabrieken waar men de kleding maakt.

De mensen die aan de kleding werken ontvangen een goed salaris. Daarnaast krijgen ze voordelen zoals gratis transport naar het werk, gratis maaltijden op het werk en gezondheidszorg. Bovendien krijgen ze geld om hun kinderen naar school te kunnen laten gaan.

Piccalilly gebruikt katoen dat komt van een speciaal project dat Chetna heet. Dat is een fairtrade programma met als doel het leven van de katoenboeren te verbeteren. Deze boeren hebben bovendien een aandeel van 10% in de fabriek waar men de kleding van Piccalilly maakt!

Alle items hebben uiteraard een GOTS certificaat, zijn superzacht en vrij van giftige chemicaliën.

Extra informatie

Merk

Soort

Maat

, ,

Andere suggesties…