Eerlijke kleding voor kleintjes

DUNS Shirt lange mouwen Sunflower Yellow

DUNS Shirt met lange mouwen Sunflower Yellow

25,00

Prachtig shirt met lange mouwen met een print van zonnebloemen en paddenstoelen. De boordjes hebben een contrasterende felrode kleur. Geweldig herfstartikel! Van heerlijk zacht organisch katoen met GOTS certificaat.

Artikelnummer: Long Sleeve Tops Sunflower Yellow Categorie:

Beschrijving

Dit mooie shirt met lange mouwen met de print Sunflower Yellow is van het merk Duns Sweden. Duns Sweden is een GOTS gecertificeerd bedrijf uit Zweden. Ze hanteren drie kernwaarden voor hun producten: organisch, unisex en uniek. En unieke designs hebben ze zeker! Het doet ons een beetje retro aan en dat vinden we leuk, leuk, leuk! Ze zijn volledig transparant voor wat betreft de werkomstandigheden in de fabrieken in India waar de kleding geproduceerd wordt. Alle medewerkers krijgen circa 20% meer dan het minimum salaris dat nodig is om van te leven. Werkdagen zijn van 9 tot 5 en overwerken wordt betaald en is vrijwillig. Wanneer het te heet is om te werken, worden de werkuren aangepast. En wat voor ons ook belangrijk is: Duns gebruikt alleen maar 100% gecertificeerd organisch katoen.

Duns maakt met trots deel uit van de Fashion Revolution! Ze willen echt een verandering in de kledingindustrie bewerkstelligen.

Extra informatie

Merk

Soort

Andere suggesties…