OLIFANT EN MUIS

Over ons

Wat leuk je hier te zien! Als je op zoek bent naar biologische, kleurrijke en fairtradekleding voor kinderen van 0 tot circa 5 jaar, dan ben je bij Olifant en Muis aan het juiste adres. Deze online winkel is in 2018 opgericht door een moeder voor (groot)ouders die van kleurrijke kinderkleding houden.

We wilen biologische kleding die op een eerlijke en duurzame manier is geproduceerd onder de aandacht brengen. De meeste van de kleding die we verkopen heeft een GOTS certificaat. Dat garandeert een productie zonder uitbuiting van katoenboeren en fabrieksarbeiders en kinderarbeid. We verkopen verschillende merken, zoals FrugiKiteDuns SwedenLittle Green RadicalsMeyadeyCoq en PatePiccalilly4FunkyFlavours.

Het idee voor deze online winkel ontstond in 2018 toen ik, Brenda, een Nederlandse moeder van een meisje en een jongen, op zoek was naar fairtrade en biologische kleding voor mijn kinderen en ik ontdekte dat het aanbod van biologische, maar ook kleurrijke kleding schaars was. Daarom ben ik mijn eigen online winkel in Nederland begonnen. In de tussentijd ben ik met mijn Franse man en kinderen naar Frankrijk verhuisd en Olifant en Muis is meeverhuisd.
Ik wens je veel winkelplezier op mijn site!