Eerlijke kleding voor kleintjes

Blauwe salopette van organisch katoen met hondjes

DUNS Blauwe salopette van organisch katoen met hondjes

12,00

Superleuke salopette met een print van grappige hondjes. Met drukknoopjes bij de beentjes om de luier makkelijk te kunnen verschonen. Een salopette is een heerlijk comfortabel kledingstuk voor kleintjes waar ze lekker in kunnen rollen, kruipen en spelen.

Artikelnummer: A dogs life blue Categorieën: , ,

Beschrijving

Duns Sweden is een GOTS gecertificeerd bedrijf uit Zweden. Ze hanteren drie kernwaarden voor hun producten: organisch, unisex en uniek. En unieke designs hebben ze zeker! Het doet ons een beetje retro aan en dat vinden we leuk, leuk, leuk! Ze zijn volledig transparant voor wat betreft de werkomstandigheden in de fabrieken in India waar de kleding geproduceerd wordt. Alle medewerkers krijgen circa 20% meer dan het minimum salaris dat nodig is om van te leven. Werkdagen zijn van 9 tot 5 en overwerken wordt betaald en is vrijwillig. Wanneer het te heet is om te werken, worden de werkuren aangepast. Er wordt alleen maar 100% gecertificeerd organisch katoen gebruikt. De sokken van Duns worden geproduceerd in Turkije.

Duns maakt met trots deel uit van de Fashion Revolution!

Extra informatie

Merk

Soort

Andere suggesties…

×

 

Hallo!

Klik op een contact hieronder om te chatten met iemand van Olifant en Muis. We helpen je dan zo snel mogelijk. Je kan ook een mail sturen naar info@olifantenmuis.nl

× Hoe kan ik je helpen?