Eerlijke kleding voor kleintjes

RIFFLE wafel broek Ocean

26,95

Mooie broek met wijd uitlopende pijpen van een zachte stof met wafelstructuur. De kleur is grijsblauw. Van 95% organisch katoen en 5% lycra.

Artikelnummer: RIF7590 Categorieën: ,

Beschrijving

Deze mooie wafel broek Ocean is van het merk RIFFLE. Riffle is een Nederlands merk voor duurzame babykleding. De ontwerpers proberen vanuit de baby te bedenken welke items lekker zitten en vanuit de ouders te zien wat er visueel zo aantrekkelijk mogelijk uitziet. De basis materialen voor Riffle moeten zacht zijn en zo natuurlijk mogelijk. Riffle vindt het heel belangrijk dat wat zij op de markt brengen goede en verantwoorde producten zijn. Niet alleen zijn ze gemaakt van goede materialen (biologische vezels) maar ook gemaakt onder verantwoorde en duurzame omstandigheden. Het label is daarom GOTS gecertificeerd.

GOTS stelt wereldwijd eisen vast die de biologische status van textiel waarborgen. De eindgebruiker weet zo zeker dat het biologische product aan die eisen voldoet. Voor textielbehandelaars en fabrikanten is het prettig dat zij hun biologische stoffen en kleding met een wereldwijd geaccepteerd keurmerk, op de markt kunnen brengen. Het GOTS keurmerk geeft de klant zekerheid maar ook alle betrokkenen bij het productieproces. De GOTS standaard heeft betrekking op het hele textielketen, vanaf de teelt tot en met de verpakking en distributie.
Meer informatie over GOTS : www.global-standard.org

Extra informatie

Maat

, ,

Merk

Soort