Eerlijke kleding voor kleintjes

Meyadey pyjama van biokatoen met koalas

MEYADEY Pyjama van biokatoen met koalas

29,90

Deze vrolijke pyjama van biokatoen bestaat uit een shirt met korte mouwen en een bijpassend korte broek met elastische taille. Met de vrolijke grafische print van koalas op een boomtak is deze pyjama geschikt voor zowel jongetjes als meisjes. Van 95% organisch katoen en 5% elastaan voor een beetje stretch.

Artikelnummer: PYJAMA KOALA GARDEN Categorie:

Beschrijving

Deze vrolijke pyjama van biokatoen met een print van koalas is van het merk Meyadey. Meyadey viert volgens eigen zeggen het unieke karakter en de creativiteit van onze vrolijke kinderen. Door de combinatie van leuke, artistieke en handgetekende prints vermengd met rustige en zachte kleuren, belichaamt Meyadey authenticiteit en oprechtheid.

Meyadey is een Zweeds kinderkledingmerk dat in 2019 is opgericht als het zustermerk van het wereldwijd bekende en geliefde merk Maxomorra. De oprichter, Johan Ström, wilde iets geavanceerder creëren dat de luide en extraverte energie van Maxomorra zou contrasteren. Als gevolg hiervan werd Meyadey geboren. Geïnspireerd door de naam van zijn dochter Meya en de Zweedse woorden voor ‘ik’ (mig) en ‘jij’ (dig), is het een woordspel dat symbool staat voor eenheid, individualiteit en vriendschap.

Net als het zustermerk Maxomorra zijn de waarden en verplichtingen van Meyadey geworteld in duurzaamheid en eerlijkheid. Elk afzonderlijk product wordt zorgvuldig overwogen, van de eerste schetsen tot het selecteren van de stoffen, bedrukken en naaien. Als GOTS-gecertificeerd merk is elke stap die ze zetten zo milieu- en sociaal mogelijk.

Meyadey gebruikt handgetekende prints. Elk idee begint altijd met een ruwe schets op een stuk papier. De ontwerpen zijn luchtig en laten zien dat alles wat ze bij Meyadey doen rechtstreeks uit het hart komt.

Extra informatie

Merk

Maat

, ,

Seizoen

Soort

Andere suggesties…