Eerlijke kleding voor kleintjes

Mondkapje Dogs biokatoen volwassenen

PICCALILLY Mondkapje Dogs van biokatoen voor kinderen

6,00

Mondkapje voor kinderen van 3 tot 9 jaar. Van dit mondkapje met de leuke hondenprint Dogs is ook een volwassenen versie, zodat jullie leuk kunnen twinnen! Van biologisch katoen, dus zonder schadelijke chemicaliën. Gemaakt van stukken stof die nog over waren van de gewone collecties van Piccalilly, dus heel duurzaam. Het mondkapje bestaat uit drie lagen zacht katoenen jersey en kan gewassen worden op 60 graden.
Dit is geen medisch mondkapje.

Uitverkocht

Artikelnummer: MK-9-1 Categorie:

Beschrijving

Dit leuke mondkapje van biokatoen met de print Dogs is van het merk Piccalilly. Piccalilly is een Brits kinder- en babykleding merk dat kleding van organisch katoen maakt volgens de hoogste ethische standaarden.

De kleding van Piccalilly is absoluut vrij van kinderarbeid. Ze hebben een transparante productieketen, dus van de velden waar katoen zonder chemicaliën wordt geteeld tot aan de fairtrade fabrieken waar men de kleding maakt.

De mensen die aan de kleding werken ontvangen een goed salaris. Daarnaast krijgen ze voordelen zoals gratis transport naar het werk, gratis maaltijden op het werk en gezondheidszorg. Bovendien krijgen ze geld om hun kinderen naar school te kunnen laten gaan.

Piccalilly gebruikt katoen dat komt van een speciaal project dat Chetna heet. Dat is een fairtrade programma met als doel het leven van de katoenboeren te verbeteren. Deze boeren hebben bovendien een aandeel van 10% in de fabriek waar men de kleding van Piccalilly maakt!

Alle items hebben uiteraard een GOTS certificaat, zijn superzacht en vrij van giftige chemicaliën.

Extra informatie

Merk

Soort

Seizoen

,

×

 

Hallo!

Klik op een contact hieronder om te chatten met iemand van Olifant en Muis. We helpen je dan zo snel mogelijk. Je kan ook een mail sturen naar info@olifantenmuis.nl

× Hoe kan ik je helpen?